Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Reductor de acetilena , 40 bar , KP39

135,00 RON
cu TVA

INDEX:KP39

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice:

Presiunea de ieșire - 2,5 bar
Capacitate - 5 m3 / h
Tip de gaz - Acetilenă
Diametrul piuliței / furtunului de ieșire - G3 / 8LH-8
Presiunea de intrare - 40 bar

Informații despre produs:

Regulatorul  oferit este un regulator fără pârghie cu reglarea presiunii de ieșire variabila. Dispozitivul permite reducerea presiunii gazelor prelevate din cilindru la presiunea de lucru - ieșire necesară. Regulatorul asigură menținerea constantă a presiunii de ieșire de la sine, indiferent de modificările de intrare. Dispozitivul este echipat cu o supapă de siguranță care eliberează excesul de gaz în afara circuitului după depășirea limitei admise la intrare.

Reductorul este echipat cu 2 manometre perfect calibrate care indică presiunea maximă de intrare și ieșire cu linii roșii. Reductorul poate fi utilizat oriunde este necesar să se reducă presiunea gazelor prelevate  la presiunea de lucru corespunzătoare. Dispozitivul poate servi de asemenea ca alternativă la conectarea acestuia la o rețea de conducte. Reductorul este confecționat din materiale extrem de durabile și structura întregului a fost consolidată, ceea ce îl face un dispozitiv fiabil și rezistent .

KP39

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Reductor de acetilena , 40 bar , KP39

INDEX:KP39

Scrie parerea ta

S-ar putea sa-ti placa

Mască profesională pentru  sudară cu auto-întunecare, concepută pentru a lucra cu

diferite metode de sudară, cum ar fi MMA, MIG MAG și TIG.

Funcția de auto-întunecare - senzorul plasat în cartușul filtrant identifică automat începutul sudării, dând semnal de auto-întunecarea filtrului, după procesul de sudare, filtrul revine la starea de iniţială.

Vizorul este alimentat de baterii care se încarcă în timp ce se  lucrează cu ajutorul unei celule solare (nu este nevoie să înlocuiți bateria).

Vizorul are reglaj în exteriorul dispozitivului, într-un loc bine plasat.

Pret
120,00 RON
0/5
Vizualizare rapida

Sârmă de sudură  din cupru , de înaltă calitate marca Kraft & Dele cu diametrul de 1,00 mm .

Sârma este înfășurată pe un tambur de plastic care se potrivește majorității aparatelor de sudură. Pentru sudare cu scut de dioxid de carbon sau amestec cu argon (ARG / C02).

Nu corodează!

Pret
60,00 RON
0/5
Vizualizare rapida
Pret
39,00 RON
0/5
Vizualizare rapida