Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Stand ridicare placi gips carton PPG35M

899,00 RON
cu TVA

INDEX:PPG35M

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice:

Inaltime minima - 140cm
Inaltime maxima - 350cm
Dimensiuni pliata - 130x60x19 cm
Dimensiune cadru  - 91x128cm
Dimensiunea suportului de lucru - 91x290cm
Dimensiunea maximă a plăcii de ipsos - 128 x 488cm
Greutatea maximă a plăcii de ipsos - 68 kg

Informații 

Un elevator de gips-carton puternic și solid este un instrument indispensabil pentru lucrările de finisare, tavanele suspendate și ansamblul plăcilor de gips-carton. Prin urmare, este perfect pentru renovări în gospodării, precum și pe șantiere și în companii de renovare. Dispozitivul este potrivit pentru montarea chiar a unor panouri mari de 128 x 488.

Întreaga structură a dispozitivului a fost realizată din oțel acoperit cu o acoperire de protecție în roșu. Un sistem special de scripete și mulinete permite ridicarea și coborârea lină a plăcii cu brațul fără a fi nevoie de forță excesiva. Când este ridicat, brațul se blochează în poziția dorită. O manetă  este utilizată pentru a coborî din nou. 

Întregul este extrem de stabil și mobil. Dispozitivul fără placă cântărește aproximativ 43 kg, datorită acestui fapt stă ferm pe sol și oferă un suport bun pentru plăcile GK sau OSB ridicate.

Baza cu 3 roți cu posibilitatea de blocare y asigură stabilitatea și mobilitatea dispozitivului. Proiectarea dispozitivului permite instalarea panourilor pe suprafețe diagonale, la o înălțime de până la 3,5 m și în locuri înguste.

Dispozitivul după pliere ocupă foarte puțin spațiu, astfel încât să puteți depozita cu ușurință dispozitivul în încăperi mai mici. Ansamblul este extrem de simplu și se închide în câțiva pași. Dispozitivul a fost echipat cu un sistem care previne plierea accidentală a structurii în timpul utilizării.

Folosirea oțelului de înaltă calitate pentru construirea dispozitivului îi permite să ridice plăci cu o greutate de până la 68 kg până la o înălțime de până la 3,5 m! 

PPG35M

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Stand ridicare placi gips carton PPG35M

INDEX:PPG35M

Scrie parerea ta