Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Compresor aer cu ulei , 200 l ,400V ,3 pistoane ALCM200

3.399,00 RON
cu TVA

INDEX:ALCM200

Producator:AL-FA

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice:

Alimentare - 400V ~ 50Hz
Putere - 5,2kW
Capacitatea rezervorului - 200l
Presiune de lucru - 8 bari
Eficienţă - 910l / min
Viteza motorului - 2850rpm

Informații despre produs:

Compresorul  ALCM-200 este echipat cu un compresor cu 3 pistoane, ceea ce îi permite să obțină o capacitate de 910l / min .

Compresorul este echipat cu cilindri din fontă  care asigura o utilizare pe termen  lung  și  o răcire eficientă a compresorului.

Motorul dispozitivului are o putere maximă de 5,2 kW și o viteză de 2850 rpm Datorită raportului adecvat, compresorul funcționează la viteze mici de 1200 rot / min, ceea ce crește durata de funcționare și încălzirea limitată a sistemului. Motorul este echipat cu protecție termică pentru a-l proteja împotriva supraîncărcării.

Funcționarea silentioasa și fără probleme  este, de asemenea, asigurată de transmisia de antrenare, care se realizează printr-  o centură în V care  conectează motorul cu unitatea de compresie.

Compresorul are un reductor de presiune echipat  cu două cuplaje rapide și două manometre.  Comutatorul de presiune utilizat permite reglarea ușoară a momentului de activare a compresorului, în funcție de presiunea la ieșiri și de lucru în mașină. Reglarea se face prin strângerea sau deșurubarea unei piulițe, făcând-o rapidă, intuitivă și simplă. Compresorul se oprește automat când ajunge la  8 BAR.

Întreținerea compresorului este extrem de ușoară datorită  geamului  lizibil, care arată dacă nivelul uleiului este corect. 

Compresorul este echipat cu  roți și mânere din metal .

ALCM200

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Compresor aer cu ulei , 200 l ,400V ,3 pistoane ALCM200

INDEX:ALCM200

Producator:AL-FA

Scrie parerea ta