Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
Preturi speciale
5/5

Masina cu acumulator pentru...

Pret 360,50 RON Pret de baza
-10%
400,55 RON
0/5

Dispozitiv ascutit lant...

Pret 175,23 RON Pret de baza
-10%
194,70 RON
Cele mai cautate
0/5

Clește de Taiat Profesional...

Pret 16,00 RON
0/5

Clește Patent Universal 160...

Pret 16,00 RON
0/5

Clește Patent cu Vărf...

Pret 14,00 RON
0/5

Pistol Impact Electric...

Pret 299,00 RON

Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice. Legea nu ofera si schimbarea produsului, acest serviciu fiind oferit aditional de catre firma KRAFTPROFESIONAL S.R.L.

Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul KRAFTPROFESIONAL S.R.L, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.

 

In cazul acesta, clientul are doua optiuni:

 

1. Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului)

Banii vor fi primiti inapoi de catre client in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere de la client, rambursarea putand fi amanata pana la primirea coletul sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata ca la comanda initiata, daca nu s-a convenit altfel cu clientul.

 

2. Inlocuirea produsului

Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs.

 

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la KRAFTPROFESIONAL S.R.L

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original. PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile  Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor

Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite neadecvat sau uzate!

 

Nu ezitati sa ne contactati imediat, in cazul in care un produs comandat de pe site-ul www.kraftromania.ro nu corespunde cerintelelor dvs si/sau specificatiilor tehnice de pe site.

 

Procedura de returnare

 

1. Va rugam sa realizati o solicitare scrisa. Puteti face asta prin completarea formularului de retur. Acesta este un model si nu este obligatoriu.

 

2. Trimiteti produsul impreuna cu toate accesoriile primite si certificatul de garantie.

3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul la adresa Str.IAZULUI Nr.13 Radauti,Suceava  725400, precizand pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

 

4. Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor KRAFTPROFESIONAL S.R.L  veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre vanzator.

Reduceri
5/5

Masina cu acumulator pentru...

Pret 360,50 RON Pret de baza
-10%
400,55 RON
0/5

Dispozitiv ascutit lant...

Pret 175,23 RON Pret de baza
-10%
194,70 RON
Noutati
0/5

Pistol de vopsit pneumatic...

Pret 139,00 RON
0/5

KIT pentru etriere frana...

Pret 149,00 RON
0/5

Reductor de acetilena , 40...

Pret 135,00 RON
0/5

Mixer pentru lucrari de...

Pret 369,00 RON
Testimonial