Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
Preturi speciale
5/5

Masina cu acumulator pentru...

Pret 360,50 RON Pret de baza
-10%
400,55 RON
0/5

Dispozitiv ascutit lant...

Pret 175,23 RON Pret de baza
-10%
194,70 RON
Cele mai cautate
0/5

Clește de Taiat Profesional...

Pret 16,00 RON
0/5

Clește Patent Universal 160...

Pret 16,00 RON
0/5

Clește Patent cu Vărf...

Pret 14,00 RON
0/5

Pistol Impact Electric...

Pret 299,00 RON

                                  

Termeni si conditii de utilizare KRAFTROMANIA.RO

1. Introducere

Comandarea de produse de pe KRAFTROMANIA.RO   implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. KRAFTPROFESIONAL s.r.l. isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai jos fara notificare prealabila. In cazul comenzilor facute sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma. KRAFTROMANIA.RO    isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

2. Securitatea si Confidentialitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. KRAFTROMANIA.RO    se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. KRAFTROMANIA.RO    se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de email unor terti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. KRAFTROMANIA.RO    a notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu formularul de notificare inregistrat la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr………. Prelucrarea notificata a fost inscrisa sub nr. ….in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal. 

3. Parteneri

KRAFTROMANIA.RO   are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

4. Garantii

KRAFTROMANIA.RO    nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului sau furnizorului. KRAFTROMANIA.RO    nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe acest site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului si service-ului autorizat de acesta. Aproape toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru. Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de noi de la acest client.

5. Promotii

KRAFTROMANIA.RO    isi stabilieste singura regulamentele promotiilor. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor clienti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin newsletter. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre firma noastra in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. KRAFTROMANIA.RO   nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Greseli de tiparire

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, KRAFTROMANIA.RO    isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

7. Taxe

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare. Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice nelamurire va puteti adresa imediat la +40737369799 sau OFFICE@KRAFTPROFESIONAL.RO 

 

8. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la KRAFTROMANIA.RO   si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre KRAFTROMANIA.RO   si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 

Reduceri
5/5

Masina cu acumulator pentru...

Pret 360,50 RON Pret de baza
-10%
400,55 RON
0/5

Dispozitiv ascutit lant...

Pret 175,23 RON Pret de baza
-10%
194,70 RON
Noutati
0/5

Pistol de vopsit pneumatic...

Pret 139,00 RON
0/5

KIT pentru etriere frana...

Pret 149,00 RON
0/5

Reductor de acetilena , 40...

Pret 135,00 RON
0/5

Mixer pentru lucrari de...

Pret 369,00 RON
Testimonial