Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Aspirator Industrial 20L ER2000

279,00 RON
cu TVA

INDEX:ER2000

Producator: EUROCRAFT

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice

alimentare - 230V ~ 50Hz
putere - 2000W
Capacitatea rezervorului - 20l
Lungimea conductei de aspirație - 1,8 m
Diametrul conductei de aspirație - 36mm
Lungimea cablului de alimentare - 3,5 m
greutate - 6,2 kg

Aspiratorul industrial ER2000 este ideal pentru curățarea suprafețelor umede și uscate. Acest dispozitiv utilizează un motor electric de înaltă performanță 2200W și un rezervor din oțel inoxidabil durabil.


Priza integrată situată în partea superioară a capacului aspiratorului este utilizată pentru conectarea sculelor și sculelor electrice până la 2000W. Poate fi utilizat împreună cu o șlefuitor de gips-boom, șlefuitori de lemn și alte unelte electrice cu o priză de extracție a prafului. În apropierea prizei electrice există și un potențiometru utilizat pentru reglarea puterii motorului și, astfel, puterea de aspirație și nivelul de zgomot. Este o soluție extrem de utilă care vă permite să setați dispozitivul la nevoile dvs. individuale.

Carcasa superioară și baza inferioară sunt confecționate din plastic extrem de dur, care nu este rezistent numai la deteriorarea mecanică, ci și la uzură și factori externi dăunători. Utilizarea unui întrerupător ermetic în aspirator evită defectarea acestuia din cauza prafului sau a umidității.

Dispozitivul colectează cu ușurință toate tipurile de murdărie, atât uscate, cât și umede. Roțile de la baza dispozitivului facilitează mișcarea dispozitivului în timpul funcționării. Tubul flexibil atașat la aspirator și tubul metalic telescopic în combinație cu sfaturile pentru diverse aplicații reprezintă o soluție cuprinzătoare pentru fiecare atelier și garaj, precum și pentru gospodării. Aspiratorul oferit la licitație este fără bagaj, ceea ce înseamnă că nu este necesară o pungă de hârtie standard pentru funcționarea sa. Motorul este protejat împotriva poluării cu un filtru cu sac de pânză și un filtru cu plasă

Aspiratoarele industriale sunt utilizate în toate tipurile de fabrici și fabrici, de exemplu în rame de mobilier și ferestre. De asemenea, sunt utile pentru diferite tipuri de construcții, precum și pentru lucrări de renovare și hobby.

ER2000

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Aspirator Industrial 20L ER2000

INDEX:ER2000

Producator: EUROCRAFT

Scrie parerea ta