Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Motoburghiu pamant 5.7CP GD570

899,00 RON
cu TVA

INDEX:GD570

greutate: 9.5 kg

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice

putere - 4.2kW ​​/ 5.7CP
răcire - aer
Capacitatea rezervorului - 1,2l
Emisie de zgomot - 112dB
motor - în doi timpi
Capacitatea motorului - 57,5 ​​cm3
Numărul de cilindri - 1
greutate - 9,5 kg

Dispozitivul de găurit  solul Euro-Craft GD540 este un dispozitiv ideal pentru lucrul în grădină și pe șantier.
Vă permite să găuriți găurile în pământ pentru răsaduri, stâlpi, fire etc., într-un mod ușor și convenabil 
.
Angrenajul de transmisie se caracterizează prin durabilitate ridicată și rezistență la sarcini mari. Burghiele incluse în set sunt fabricate din aliaje de oțel de înaltă calitate, ceea ce le face foarte rezistente  la deteriorare.
Dispozitivul are un motor în doi timpi, motoarele de acest tip funcționează pe un amestec de benzină 95 octan și ulei pentru amestec pentru motoare în doi timpi. Instalația de foraj folosită pentru prima dată trebuie să funcționeze folosind un amestec de benzină și ulei 1:25, amestecul ulterior urmând a fi utilizat după sosire este 1:40

Kitul include o mască de protecție, iar dispozitivul în sine este echipat cu un întrerupător de urgență și mânere solide. Toate acestea asigură o securitate ridicată la utilizarea dispozitivului.
Instalația de foraj a fost construită astfel încât să poată fi operată cu succes de o singură persoană. Dacă trebuie să lucrați in 2 persoane, mânerele largi permit o muncă confortabilă și confortabilă pentru 2 persoane la dispozitiv.
Carburatorul de înaltă calitate și alte componente ale motorului facilitează arderea completa a  combustibilului .

Datorită atașării simple a mânerelor la dispozitiv, acestea pot fi îndepărtate ușor, ceea ce afectează semnificativ ușurința de depozitare și transport a dispozitivului. Întregul set este completat cu 3 burghie de diametre diferite. 
Atașăm un element de extensie cu o lungime de până la 30 cm la instalația de foraj, care va permite găurirea confortabilă a puțurilor de peste 1 m adâncime!

GD570

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Motoburghiu pamant 5.7CP GD570

INDEX:GD570

greutate: 9.5 kg

Scrie parerea ta