Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

TOCATOR PENTRU CRENGI KD5200

555,00 RON
cu TVA

 KD5200

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

PARAMETRI TEHNICI 

Brand: KRAFT & DELE
un model: KD5200
Putere nominală: 2550W
Fără viteză de încărcare: 4500 min
Grosime de taiere: 39mm
Greutate: 11 kg

Tocatorul este echipat cu un motor modern și eficient, cu o putere mare de 2550 W, folosit pentru a toca lăstari rigizi de plante, sau chiar ramuri cu diametrul de până la 39mm. Resturile mărunțite pot fi utilizate ca asternut pentru animale, sau pentru compost.

Dispozitivul are cuțite duble de tăiere din oțel de înaltă calitate, cu posibilitate de înlocuire. Cuțitele duble și motorul electric asigură o funcționare fara zgomot mare. Pentru siguranța utilizatorului, tocătorul are o protecție la suprasarcină și o lamă pentru împingerea ramurilor.  

Tăierea ramurilor este unul dintre tratamentele de îngrijire de bază pe care le efectuăm în grădinile noastre si tocatorul de ramuri ofera posibilitatea de a refolosi materialul taiat in gospodarie. Această soluție nu este doar ecologică, ci și foarte convenabilă. 

KD5200

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

TOCATOR PENTRU CRENGI KD5200

 KD5200

Scrie parerea ta