Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
 • Nou

Motocositoare cu motor termic 5.2CP si accesorii BC426

499,00 RON
cu TVA

INDEX : BC426

Producator: AL-FA

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice

putere - 3.8kW / 5.2HP
rotatii - 7000rpm
Diametrul exterior al discului - 255mm
motor - în doi timpi, răciți cu aer
Capacitate motor - 42,7 cm
Amestec de combustibil - 1: 25-30
greutate - 7,5 kg

O motocoasa  practică , este un dispozitiv utilizat pentru finisarea precisă a peluzelor, cosirea suprafețelor mai mari, parcele, grădini și chiar scruburi, tufișuri, etc.
Dispozitivul este antrenat de un motor cu ardere interna cu o putere maximă de 5,2 CP . Utilizarea unui motor puternic permite dispozitivului să funcționeze pentru perioade mai lungi de timp și în condiții de încărcare grea, fără a deteriora unitatea de acționare. Transmiterea se realizează cu ajutorul unei tije de oțel terminate cu un panou multiplu, ceea ce are un impact mare asupra ergonomiei lucrului la sarcini mai mari, de exemplu atunci când lucrați cu un cuțit de tăiere opțional. În plus, rulmenții moderni au fost folosiți pe ax, nu mâneci, ceea ce afectează în mod semnificativ confortul muncii și crește fiabilitatea dispozitivului la maximum.

Capul dispozitivului este confecționat din plastic termosimetric moale, ceea ce duce la o durată de viață mai lungă decât capetele tradiționale. Capacele motorului și ale capului sunt fabricate din plastic rezistent, cu o rezistență crescută la deteriorarea mecanică și la uzură. Elementele principale ale brațului și ale mânerului  sunt confecționate din oțel de înaltă calitate, cu acoperire de protecție. De asemenea, merită să fim atenți la mânerele bine profilate, datorită cărora putem opera cu exactitate întregul dispozitiv. Dispozitivul are un amortizor de vibrații care afectează în mod direct comoditatea de utilizare și plăcerea de a munci. De asemenea, producătorul le-a oferit clienților un cârlig de harnașament cu mai multe puncte, o accelerație de gaz convenabilă și un intreruptor de aprindere  în mâner. .

Mânerul  poate fi rotit liber, ceea ce înseamnă că dispozitivul poate fi utilizat în locuri greu accesibile.Aparatul 
folosește un carburator japonez cu diafragmă care asigură stabilitatea funcționării asigurând performanțe ridicate la un consum relativ redus de combustibil.
Un avantaj suplimentar al cochiliei este acoperirea angrenajului care împiedică iarba, gunoiul și alte materiale să se încurce, care pot intra în contact cu capul. De asemenea, coasa oferită folosește un ambreiaj centrifugal care împiedică rotirea capului la viteze mici ale motorului.

 BC426 + discuri de tăiere și accesorii:

 • Tăietor de 3,8kW
 • Capul de taiere cu alimetare automata a firului
 • Cuțit de tăiere
 • Port bretele
 • Mască de protecție
 • Ochelari de siguranță
 • Căști de protecție
 • Chei pentru operare
 • Un recipient pentru prepararea amestecurilor
 • Manual de instrucțiuni

BC426

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Motocositoare cu motor termic 5.2CP si accesorii BC426

INDEX : BC426

Producator: AL-FA

Scrie parerea ta