Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Oberfreza 1800W ALER18

299,00 RON
cu TVA

INDEX:ALER18

Producator: AL-FA

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice

Alimentare - 230V ~ 50Hz
putere - 1800W
rotatii - 8000-28000rpm
prindere freze - 6/8 mm
Adâncimea de frezare - până la 50mm

Mașina de frezat cu ax inalt este proiectată pentru lucrări de uz casnic, construcții și ateliere. Modelul oferit este unul dintre cele mai mici dimensiuni și, în același timp, cel mai puternic de pe piață in segmentul de pret. Este potrivit pentru frezarea lemnului moale și dur, plastic și aluminiu,  tăierea canelurilor, precum și margini sau profile/

Motorul de 1800W utilizat în dispozitiv îl face capabil să se macine chiar și în materiale foarte dure. Adaptarea dispozitivului la propriile nevoi este facilitată în mod semnificativ printr-o ajustare lină în 5 pași care asigură un tratament precis al materialului și o schimbare ușoară a parametrilor de lucru, în funcție de materialul procesat.

Mașina de frezat are reglare de adâncime în mai multe etape, datorită opritorului încorporat.

Datorită mânerelor confortabile, munca cu dispozitivul este stabilă și sigură. Elementele cu profil special asigură o prindere sigură, iar întrerupătorul montat într-unul dintre ele este extrem de convenabil.

Proiectarea mașinii de frezat oferă posibilitatea înlocuirii rapide și ușoare a frezelor, iar suporturile înlocuibile (6 și 8mm) fac ca dispozitivul să fie și mai versatil. Accesul ușor la perii permite înlocuirea lor fără a demonta carcasa motorului.

Carcasa dispozitivului este fabricată din plastic rezistent la uzură și deteriorare mecanică. Baza și ghidajul din metal, datorită cărora sunt rezistente la condiții dure la care vor fi supuse în timpul lucrului. 

GRATUIT, în setul cu dispozitivul, se livrează un set freze, 12 bucăți , depozitate într-o cutie practica din lemn cu un organizator.

Aler18

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Oberfreza 1800W ALER18

INDEX:ALER18

Producator: AL-FA

Scrie parerea ta