Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Mixer pentru lucrari de renovare ,2350W ,LXM235

369,00 RON
cu TVA

INDEX:LXM235

Producator: LEX

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice:


Alimentare - 230V ~ 50Hz
Putere - 2350W
filet conexiune - M14
Controlul vitezei - 0-400rpm / 0-700rpm
Numărul de viteze - 2
Diametrul mixerului - 140mm
Reglarea vitezei - 6 etape

Informații despre produs:

Un mixer electric este un dispozitiv indispensabil in lucrarile de renovări și construcții. Inima dispozitivului este un motor de 2350W, datorită căruia se poate descurca cu ușurință cu orice tip de vopsea, mortar, beton, lipici etc. Datorită controlului de viteză în 6 trepte, avem tot timpul control asupra dispozitivului. 

Un mâner bine conturat asigură ergonomie, siguranță și confort în muncă, iar întrerupătorul plasat în acesta asigură o pornire ușoară și rapidă a dispozitivului.  Carcasa dispozitivului este fabricată din plastic de înaltă calitate, rezistent la deteriorarea mecanică și uzură. Carcasa angrenajului este fabricată dintr-un aliaj de aluminiu extrem de rezistent, deci durabilitatea merge mână în mână cu greutatea redusă. Întreaga structură a dispozitivului este solidă și compactă. 


In concluzie , este un mixer foarte puternic, poate face față oicarui tip de material  aveti de mixat.

LXM235

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Mixer pentru lucrari de renovare ,2350W ,LXM235

INDEX:LXM235

Producator: LEX

Scrie parerea ta

S-ar putea sa-ti placa

EC541 este ideal pentru toate lucrările de finisare și de construcție. Mixer de înaltă calitate IDEAL pentru vopseluri, adezivi, gips, tencuială, ciment, rășină epoxidică. Datorită mânerului bine profilat și ergonomic, se asigură confortul in exploatare .

Pret
299,00 RON
0/5
Vizualizare rapida

Bestcraft EC542 este ideal pentru diferite lucrări de construcție. Un asistent perfect pentru amestecarea diferitelor vopseluri, adezivi și mortar..Datorită unui suport bine conturat și ergonomic, aveți încrederea în confort și echilibru la locul de muncă.

Pret
499,00 RON
0/5
Vizualizare rapida

 KD1742

Pret
399,00 RON
0/5
Vizualizare rapida
  • Nou

INDEX: MXM24-2

Producator: MAX

Pret
349,00 RON
0/5
Vizualizare rapida
  • Nou