Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Pompa de apa submersibila cu filtru 1200W ECQDX12

279,00 RON
cu TVA

INDEX:ECQDX12 

Producator: EUROCRAFT

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice:

Alimentare - 230V ~ 50Hz
Putere - 1200W
Rotatii - 2850rpm
Lungimea cablului - 8m
Temperatura maximă a apei - 35 ° C
Performanţă - 13000 l / h (216l / min)
Înălțimea coloanei de apă - 13m
Adâncimea maximă de imersiune - 7m
Diametrul conectorului furtunului - 1 "

Pompa EUROCRAFT ECQDX12   poate fi folosita  în pomparea și circularea apei curate sau murdare din zona inundată, camere, subsoluri, garaje, bărci, precum și golirea puțurilor inundate, canalelor, bazinelor și a multor altele. Așadar, este un dispozitiv cu o aplicație foarte largă, extrem de utilă în gospodării, în agricultură, pe șantierele de construcție și în zonele inundabile.Pompa va asigura eliminarea rapidă și eficientă a apei.


Pompa datorită  designului ermetic  este  complet submersibilă De asemenea, are o protecție termică încorporată  care împiedică supraîncălzirea motorului în caz de blocare a turbinei. 

Corpul pompei  este confecționat din  fontă , care protejează dispozitivul împotriva deteriorărilor chimice și mecanice. 

Pompa are o  țeavă cu butuc  adaptată pentru conectarea conductelor de apă   cu un diametru de 1 ".   Cablul de alimentare lung de 8 metri  a fost protejat dublu și acoperit cu cauciuc rezistent la deteriorare.

ECQDX12

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Pompa de apa submersibila cu filtru 1200W ECQDX12

INDEX:ECQDX12 

Producator: EUROCRAFT

Scrie parerea ta