Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Rotopercutor SDS MAX 2200W ECRH220

599,00 RON
cu TVA

INDEX: ECRH220

Producator:AL-FA

Cantitate

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice

alimentare - 230V ~ 50Hz
putere - 2200W
Energia unui singur curs - 4,0 J.
Rotatii fara sarcina - 300-600 rpm

Ciocanul de impact are un motor puternic de 2200W. Dispozitivul oferit este un produs care își găsește aplicația atât în ​​renovări de locuințe, cât și în lucrări mai grele legate de construcții.

Dispozitivul are 3 moduri de operare :

  • primul mod este forajul cu ciocan, care este util atunci când găuriți găuri în beton,
  • al doilea mod bloc de impact pentru înșurubare sau găurire,
  • al treilea mod blocare de rotație pentru lucrări de forjare.

Modificarea modurilor de operare se face printr-un comutator în trei etape cu blocare, ceea ce îl face rapid și intuitiv. Proiectarea specială a dispozitivului și utilizarea unui mâner anti-vibrații de înaltă calitate reduc transmisia vibrațiilor pe mâinile operatorului. Acest lucru se datorează faptului că mânerul nu este conectat rigid la dispozitiv, ci telescopic printr-un mecanism de amortizare a vibrațiilor.

Un avantaj suplimentar este utilizarea unui nou ambreiaj de siguranță CTC amplasat pe axa fusului. Oferă protecție atunci când burghiul sau dalta se blochează în piesa de prelucrare prin alunecare în ambreiaj. Această soluție protejează motorul de avarie și, mai ales, protejează operatorul de răni.

Ciocanul de impact utilizează, de asemenea, un control potențial al vitezei situat în comutatorul, întrerupătorul de rotație stânga / dreapta și mandrina de găurit în standardul SDS MAX. Atât puterea motorului, designul dispozitivului, cât și suportul SDS Max permit utilizarea dispozitivului cu instrumente mari pentru lucrări grele sub sarcini mari. Reglarea vitezei în 5 etape vă permite să reglați viteza dispozitivului la munca dvs.

Ciocanul rotativ poate fi utilizat pentru a găuri găuri din beton, piatră și alte materiale în poziție orizontală și verticală. De asemenea, dispozitivul funcționează bine pentru forjarea, forajul, demolarea elementelor de construcție, șanțul, găurirea sub dibluri de montaj și multe alte lucrări de construcție și renovare.

Ciocanul folosește un mâner suplimentar cu reglare de 360 ​​°, ceea ce face munca confortabilă și precisă. Mânerul suplimentar are spațiu pentru opritorul de adâncime inclus în set, datorită căruia avem un control mai mare asupra dispozitivului în timpul funcționării.

Burghiu GRATUIT și dalta SDS 

Întregul este livrat într-o cutie confortabilă din plastic.

ECRH220

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Rotopercutor SDS MAX 2200W ECRH220

INDEX: ECRH220

Producator:AL-FA

Scrie parerea ta