Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.

Înainte de a continua navigarea pe Kraftromania.ro , te rugăm să citești și să înțelegi conținutul din Politica de confidentialitate  Termeni si conditii  Politica de utilizare cooki-uri

OK
  • Nou

Vibrator Beton 2300W+Lance 4 M

826,00 RON
cu TVA

INDEX: LXCV23

Producător: 

Cantitate
produs in STOC FURNIZOR . Va rugam sa ne contactati pentru comanda.

Adauga la favorite

Plata online securizata de catre euplatesc.ro Plata online securizata de catre euplatesc.ro
Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h Livrare prompta prin curier rapid in max. 48h

Date tehnice


alimetare - 230V ~ 50Hz
putere - 2300W
rotatii - 4000rpm
Diametrul lancei - 38mm
Lungimea lancei - 4 m

Un vibrator de beton  este un dispozitiv util pentru turnarea tavanelor și podelelor, realizând fundații și pereți de fundație, adică oriunde folosim beton.

Vibratorul elimină bulele de aer cu ajutorul vibrațiilor, crescând astfel  coeziunea și omogenitatea betonului. 

Carcasa unității principale este realizată din materiale de  înaltă calitate care  asigură durabilitate și  rezistență la deteriorarea mecanică.

Vibratorul este echipat cu  mânere confortabile mari, care permit o funcționare stabilă și sigură. În plus, mânerele sunt  fixate cu amortizoare de cauciuc care ajută la reducerea vibrațiilor transmise mâinilor și brațelor operatorului.

Setul include o lance vibratore cu un diametru de 38mm și o lungime de 4m Instalarea sa ușoară vă permite să pregătiți rapid dispozitivul pentru lucru.

În partea din spate a vibratorului se află un  comutator ușor accesibil și protejat ermetic. Accesul ușor la perii  permite înlocuirea rapidă a acestora.

LXCV23

Opinii

Nu sunt comentarii momentan

Scrie parerea ta

Vibrator Beton 2300W+Lance 4 M

INDEX: LXCV23

Producător: 

Scrie parerea ta